Gettomasa julkaisi yhteiskappaleen Lauri Haavin ja Shrtyn kanssa

Gettomasa julkaisi yhteiskappaleen Lauri Haavin ja Shrtyn kanssa

Emma-voittaja, suomirapin Chosen One eli Gettomasa palaa yhteisjulkaisun kanssa. Mukana kappaleella toukokuussa upean debyyttialbumin julkaissut Lauri Haav ja 16v hitistä tunnetun Cavallini&Shrty duon toinen osapuoli Shrty.

Flanellei tuo mukanaan uuden tuulahduksen Gettomasan katalogiin. Kappaleen silkkisen pehmeästä tuotannosta vastaa luonnollisesti Ruuben. Kappaleelle julkaistiin musiikkivideo jonka ohjauksesta vastaa Teemu Heljo.

Gettomasaa voidaan pitää yhtenä tämän hetken seuratuimpana suomiräpin tekijänä. Vuoden 2012 räpin SM-kilpailun voiton jälkeen artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuonna 2014. Keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri.

Gettomasa julkaisi odotetun albuminsa Diplomaatti toukokuussa 2019. Silmät nousi heti julkaisun jälkeisenä päivänä Spotifyn top-50 listan sijalle 1. Albumi nousi virallisen albumilistan ykköseksi julkaisun jälkeisellä viikolla ja on pysynyt julkaisusta lähtien (58 viikkoa) top 20:ssä. Gettomasa oli Emma Gaalassa ansaitusti ehdolla viidessä kategoriassa ja vei kotiin Vuoden rap/R&B -palkinnon.

”On korkea aika, että Gettomasa saa osakseen suurempaa huomiota. Se, että sen tekee totaalisen tinkimättömällä ja kenellekään kumartalemattomalla räpillä, on poikkeuksellista. Ja se tekee Gettomasasta poikkeuksellisen, chosen onen.”Jukka Hätinen, Rumban päätoimittaja


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Keikkamyynti

Esa Nikkilä / esa@allday.fi / +358 46 851 0651