JVG x adidas x Mercedes-Benz – Siskon paita 2020

JVG x adidas x Mercedes-Benz – Siskon paita 2020

Nuorten syrjäytyminen on yksi suurimmista tulevaisuuden uhkista Suomessa ja moni nuori elää ilman kodin tai harrastusten luomaa turvaverkkoa. Elämä on pienten valintojen sarja ja ne pienet valinnat saattavat määrittää tulevaisuuden suuntaa merkittävästi. Tänä päivänä harrastukset vaativat yllättävän suuria rahallisia ponnistuksia ja moni joutuu valitsemaan oman lajinsa jo pelkästään harrastemaksujen perusteella. Yhteisön lisäksi nuoret tarvitsevat virikkeitä ja positiivisia esikuvia sekä jatkuvaa kannustusta.

Suomessa tuhannet nuoret pelaavat jalkapalloa ja kaikki tulevat harrastuksen pariin hyvin erilaisista lähtökohdista ja kodeista. Tämän lisäksi moni nuori pelaa sellaisissa seuroissa, joissa rahalliset resurssit eivät riitä kattamaan pelimatkojen kuluja, saati peliasuja. On paljon seuroja joilla on pitkät perinteet ja juuret suomalaisessa jalkapallossa, mutta seurojen nimet ovat painumassa jo unholaan koska toimintaan ei riitä tarpeeksi varoja ja tekijöitä. JVG halusi Siskon paita -projektin kautta löytää näitä perheitä, seuroja ja tarinoita ja auttaa heitä arjen haasteissa sekä jalkapallon perinteen eteenpäin viemisessä.

Halusimme luoda pelipaidan, mistä me junnuna haaveilimme. Maailmanluokan paidan, stadion tason sponsoreilla. Paidan, joka imartelee suomalaista jalkapalloa kansainvälisellä ilmeellä. Paidan, jota kehtaa kantaa päällä ja edustaa. Sellaisen paidan joita me junnuina keräilimme. Vuonna 2020 partnerimme ovat adidas ja Mercedes-Benz Suomi. Heidän tuella oli mahdollista luoda pelipaita, joka täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit. Paitoja on valmistettu rajallinen 200kpl erä. Paidat tulevat myyntiin 8.7.2020 osoitteessa: www.pmestore.fi 

Tuottamalla tämän paidan TPV T11 tytöille mahdollistamme joukkueen turnausmatkan Helsinkiin Helsinki Cupiin ja kustannamme heille ikimuistoisen peliasun jalkapallokesälle 2020. Osallistumalla Siskon paita -hankkeeseen olet tärkeässä roolissa mukana tukemassa ja tekemässä jotain suurempaa.

Siskon paidan avulla haluamme sysätä positiivisen tekemisen mallia seuraavalle tasolle. Haluamme haastaa muita etuoikeutettuja tekijöitä ja vaikuttajia mukaan löytämään omat kohteensa ja hankeensa!