Gettomasa – Vastustamaton

Gettomasa – Vastustamaton

Gettomasan albumi Vastustamaton julkaistaan perjantaina 4.11. Albumin julkaisupäivänä tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun Gettomasa voitti legendaarisen Nosturissa järjestetyn RAP SM -kilpailun.

Vastustamaton on vaikuttava kokonaisuus, jolla Gettomasa käsittelee mm. itsensä ja ympärillä olevien ihmisten erilaisia riippuvuuksia, oli kyse sitten aineellisesta tai aineettomasta koukkuun jäämisestä. Artisti puhuu albumilla ”rujoista ja rumista asioista, kun kaikki ei mene ihan niin hyvin. Toivottavasti tämä albumi vähän tasapainottaa tämänhetkistä mielikuvaa räpistä”, Gettomasa kertoi Yle Kulttuurin haastattelussa.

Albumin vastaava tuottaja on Ruuben jonka lisäksi albumilla kuullaan tuottajia: MD$, Aleksi Asiala, GoodJobLarry, Xrphan, Lyttä, Skywalk ja Fractious Frank.

Albumi sisältää kokonaisuudessaan yksitoista kappaletta joista seitsemän ovat täysin uusia – ennakkoon irrotetut neljä singleä ovat keränneet yhteensä jo vaikuttavat 20 miljoonaa striimiä. Shamppanjadieetillä, 500 Hevosta ja Hyvä me ovat kaikki nousseet virallisen singlelistan ensimmäiselle sijalle.

Kanadan Montrealissa syntynyt ja Jyväskylässä kasvanut, tuplaplatinaa striimanneella Diplomaatti -menestysalbumilla Emma-pystin voittanut artisti on syystäkin lunastanut itselleen lempinimen Chosen One. Gettomasan monipuolisuus ja tuottavuus vaan todistaa hänen kuuluvan genrensä kärkipaikoille. Olemme nähneet boombapista kuoriutuneen parikymppisen Kortepohjan kasvatin omistaneen tyylin jos toisenkin. Keväällä 2016 Gettomasa julkaistun, kriitikoiden ylistämän Chosen Onen jälkeen sekä fiittien, että omien julkaisujen tyyli virkistää luovuudellaan. Odotettu albumi Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja loksautti viimeistään valtaväestönkin leuat auki suurmenestyksellään vakuuttaen paikan genren huipulla. Kalamies otti askeleen uuteen suuntaan myös nostaen pitkäaikaisten fanien kulmakarvat, mutta viittoi tietä taas leveämmälle polulle. Yhteensä seitsemän Emma-ehdokkuutta, useampia listaykkösiä ja satoja albumilistan listaviikkoja myöhemmin tämä loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / 040 8314224

Keikat:

Team Agency / booking@team.fi