GETTOMASALTA JÄLLEEN UUSI SINGLE JA MUSIIKKIVIDEO

Suomiräpin seuratuimpiin tekijöihin lukeutuva Gettomasa julkaisi tänään uuden singlen sekä musiikkivideon ”Johtotähti (E-mix)”. Kappaleen tuotannosta vastaa artistin luottotuottaja Ruuben.

”Tää biisi on omistettu kaikille niille, jotka jaksavat vielä kuunnella räpin sanoja vuonna 2018. ”Johtotähti (E-mix)” ei mun mielestä ole niinkään biisi, vaan ennemminkin pelkkä säkeistö. Halusin tehdä tän mersu-miehille, koska musta tuntui, että mulla oli jotain sanottavaa samaan aiheeseen, josta Galis ja Goucci ovat jo tehneet biisin. Saatiin Ruubenin kanssa niin siisti biitti aikaan, että ajattelin, että tämä on nyt tässä ilman sen isompia herkkuja tai kertsejä tai mitään”, Gettomasa avaa uutta kappalettaan.

Katso ”Johtotähti (E-mix)” -musiikkivideo tästä.

Vuosi 2018 on alkanut Gettomasan osalta isosti. Artisti oli ehdolla helmikuussa järjestetyssä Emma Gaalassa Vuoden hip hop sekä Kriitikoiden valinta –kategorioissa. Lisäksi Gettomasan viimeisin single ”Lössi” on pysytellyt pian 2 kuukautta Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. ”Lössi” on tällä hetkellä alle kolmen tuhannen striimin päästä kultarajasta.

Gettomasa Instagramissa.
Gettomasa Facebookissa.
Gettomasa Spotifyssa.

Keikkatiedustelut:
Jussi Laine / All Day / jussi@allday.fi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi / 044 981 1633