TIPAN SATUTAT MUA –SINGLELLÄ HUIKEA STARTTI – KAPPALE NOUSI SPOTIFYN TOISEKSI KUUNNELLUIMMAKSI

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu trap-artisti julkaisi uuden singlen ”Satutat mua” 9.3. Kappale nousi alle viikossa Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi. ”Satutat mua” striimaa tällä hetkellä yli 55 000 kertaa päivässä.

Rääväsuisista trap-biiseistään tunnettu Tippa-T on aiemmin julkaissut mm. ”Mehu” ja ”Ei tippa tapa” –hitit.  ”Satutat mua”-singlensä myötä uuden rockimman soundinsa esitellyt TIPPA on jo pidemmän aikaa työstänyt uutta tuotantoa. Uusi musiikki on entistä henkilökohtaisempaa sekä aidompaa, kuin mikään artistin aiempi tuotanto. Musiikillisiksi vaikuttajikseen TIPPA mainitsee mm. Alice In Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan.

”Styge on lähtenyt paremmin, kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Hienoa, kuinka hyvin jengi ottaa vastaan tämän uuden jutun ja antaa mulle uuden mahiksen. Palaute on ollut pelkästään positiivista. Ihmiset ovat pistäneet viestiä, kuinka he samaistuvat biisin sanoituksiin ja kuinka biisin kuunteleminen on auttanut ollessaan samanlaisessa tilanteessa. Mulla on vahva fiilis, että oikeeseen suuntaan ollaan menossa”, TIPPA kommentoi.

Kuuntele ”Satutat mua” täältä.

Tipalla on tällä hetkellä levyllinen uutta kitaravetoista musiikkia valmiina, jota tullaan julkaisemaan pitkin kevättä ja kesää. Myös livepuolta hiotaan ja uusittu keikkasetti voidaan mahdollisesti nähdä jo tulevana kesänä.

TIPPA INSTAGRAMISSA.

TIPPA FACEBOOKISSA.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi / 044 981 1633