JVG lanseeraa yhteistyömalliston urheilutuotemerkin Mitchell & Ness kanssa – lanseeraus 7.12.

Tyylistään tunnettu ja supersuosittu rap-duo JVG lanseeraa yhteistyömalliston urheilutuotemerkki Mitchell & Nessin kanssa joulukuun 7. päivä. Kyseinen mallisto on Pohjoismaiden ensimmäinen virallinen Mitchell & Ness yhteistyömallisto. Mallisto sisältää muun muassa paljon kysyttyjä JVG-lippiksiä.

”Siistii päästä tekemään omat lätsät Mitchell & Nessin kanssa. Ollaan käytetty kyseisen brändin NHL– ja NFL –lätsiä niin kauan, kuin voidaan muistaa. Mitchell & Ness ei tingi laadusta, mikä oli yhteistyökuvion yksi tärkeimmistä ehdoista.” – kertoo JVG:n Jare.

Mitchell & Ness on vuonna 1904 USA:n Philadelphiassa perustettu urheilutuotemerkki, joka on yksi maailman vanhimmista edelleen markkinoilta löytyvistä urheilutuotemerkeistä. Brändi on tunnettu huippulaadukkaista hatuista, vintage-tekstiileistä sekä NBA –, NHL –, NFL –, ja MLB –lisenssituotteista. Suomessa Mitchell & Nessin tuotteita on myyty vuodesta 2001 saakka.

Malliston lanseeraustilaisuudet pidetään joulukuun 7. päivä Espoon Sellon Intersportissa sekä myöhemmin samana päivänä Vantaan Jumbon Ponkes myymälässä. JVG on mukana paikan päällä molemmissa lanseeraustilaisuuksissa.

JVG x Mitchell & Ness yhteistyömalliston löytää seuraavista myymälöistä:

Ponkes Forum, Helsinki

Ponkes Jumbo, Vantaa

Boardvillage, Kokkola

Shop Tetua, Helsinki

Intersport Sello, Espoo

Intersport, Lappeenranta

Intersport Itis, Helsinki

Intersport Ideapark, Lempäälä

Intersport, Rovaniemi

Intersport Mikonkatu, Helsinki

Intersport Koskikeskus, Tampere

Intersport, Mikkeli

Spotify: https://open.spotify.com/JVG
Facebook: https://www.facebook.com/JVG
Instagram: https://www.instagram.com/JVG