Kalle Kinos julkaisee toisen lohkaisun tulevalta 5.0 -albumilta

Kalle Kinos julkaisee toisen lohkaisun tulevalta 5.0 -albumilta

Kalle Kinos julkaisee 5.0 -albuminsa seuraavan singlen Ihan muuten vaan perjantaina 20.8. Jo 20 vuotta kestänyt yhteistyö Tiedemiehen kanssa poiki myös uusimman singlen tuotannon. Artistin edellinen lohkaisu albumilta oli tuplasingle Automaatti / 5.0, josta julkaistiin myös musiikkivideo.

Mulla oli ns. kotiinpaluu sampleihin ja tarina- tai iskulinjaräppiin mielessä jo Syvä Ätmös -albumin aikaan ja tuleva sinkku jatkaa MC-skilli ja katumusa-linjalla. Tiedemies lataa panoksia ja mä ammun. Tää biisi tulee läpi kadunkulmille, kuulokkeisiin ja kaaroihin. Peace” -K

Räppärien lempiräppäriksi tituleerattu, kentän sisällä laajalti arvostettu Kalle Kinos on pitkän linjan tekijä. Suurelle yleisölle jo yli 20 vuotta sitten Chillaa meidän kanssa -biisin osuuksistaan tutuksi tullut Kinos on suoraselkäinen tarinankertoja ja vaikuttaa monipuolisella flowllaan. Aktiivista julkaisutahtia ylläpitänyt Kalle Kinos on julkaissut viime vuosina mm. Tiedemiehen kanssa tehdyt ylistystä saaneet Kalevacation-albumit ja useamman EP:n.

PME Records julkaisee Kalle Kinoksen albumin 5.0 loppuvuodesta 2021. PME Store ennakkomyy Kalle Kinos -vinyyliä ja oheistuotteita perjantaista klo 10 alkaen.

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +35850528725