KALLE KINOS – OLOASU BUSINESS

KALLE KINOS – OLOASU BUSINESS

Kalle Kinos väläyttelee taiturimaisia otteitaan ja julkaisee Oloasu Business -albumikokonaisuuden perjantaina 13. lokakuuta. Albumilla kuullaan vankkaa riimittelyä, missä yhdistyy Kinokselle tuttua leikkisää ulosantia, puhuttelevia sanoituksia, sekä värikästä tarinankerrontaa. Albumilla vierailee Seksikäs-Suklaa kappaleella Big Simpin’. Kappaleen tuotanto on suomisample-hefeksi tituleeratun Seren käsialaa, joka samplaa kappaleella Arja Korisevan Kun tunteet kuljettaa. Albumilla fiittaa myös Valma, kenet Rumba nimitti ”lepäilyräpin lähettilääksi”Oloasu Business -albumista julkaistaan myös rajoitettu vinyylipainos.

Kalle Kinos kertoo albumista näin: ”Mä en nyt halunnut tehä kovinkaan vakavaa albumia tähän maailmantilanteeseen. Koen et jengi saa kyllä nyt uutisvirrasta negatiivisuutta  elämäänsä tarpeeksi. Haluan saada ihmisten ajatukset hetkeks pois niiden arjesta. Oloasu Business on eskapismia, tarinoita ja improvisoitua punchlinea.”

Albumin tuotannosta vastaa pääosin Kinoksen hovituottaja Tiedemies. Yhteistyö Tiedemiehen kanssa johtaa jo yli 20-vuoden taakse räppärin ensimmäisiin julkaisuihin.  ”Albumin saundimaailmaan on otettu fiiliksiä california räpistä, mm. bay area ja soul assasins-kama on ollut innottajina. Mukana on myös modernia boom bapiä.”