REINO NORDIN – SYDÄMET PALAMAAN

REINO NORDIN – SYDÄMET PALAMAAN

PME Records julkaisee Reino Nordinin voimakkaan ja energisen rakkauslaulun perjantaina 20.10. – “tanssi sun murheet pois”, Nordin kiteyttää. Koskettavien kappaleiden mestarin ja yhden aikakautemme suosituimman biisintekijän Sydämet palamaan kertoo siitä ruudin kuivasta hetkestä, joka vaatii enää sen pienen kipinän, jotta rakkaus ja intohimo roihuaa taas.Singlellä käsitellään rohkeasti rakkauteen mukaan hyppäämistä, murheet ja toisinaan järjenkin unohtaen. “Sydämet palamaan avaa uuden tanssittavan ja ehkä jopa klubisemman musan aikakauden. Slovareita on hylly täynnä”, Nordin kertoo. Kappale on tehty yhdessä tuottajan JS16 eli Jaakko Salovaaran kanssa.

Nordinin edellisenä julkaisuna toimii Kääntöpuolii -albumi, joka julkaistiin tämän vuoden toukokuussa sisältäen yhteensä 11 kappaletta. “Tuntuu hyvältä päästä laittamaan uutta musaa näin pian edellisen levyn jälkeen ulos ja tahti tulee olemaan kiihtyvä. Homma etenee”, Nordin kertoo. Artistin vuonna 2014 alkaneeseen soolouraan mahtuu monenlaisia menestyksen kulmakiviä, kuten festareiden päälavoja, loppuunmyytyjä klubeja ja useita Emma-palkintoja. Nordinin katalogi pursuaakin kultaa ja moninkertaista platinaa striimanneita kappaleita.

Artistin läpimurtosingle Antaudun oli tunnetusti vuoden 2017 striimatuin kotimainen kappale ja viihtyi radioiden soitetuimpana kappaleena viikkoja, vakiinnuttaen paikkansa yhtenä Suomen ikonisimmista rakkauslauluista.Yleisöä taitavasti koskettava Nordin on karismaattinen esiintyjä ja musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijä. Nordinin seuraava esiintyminen valkokankaalla on Dingosta kertovassa LEVOTON TUHKIMO -elokuvassa näytellen Pave Maijasta.