Kalle Kinos & Tiedemies – Kalevacation 3 ulkona 20.5.

Kalle Kinos & Tiedemies – Kalevacation 3 ulkona 20.5.

Rap elää ja hengittää Kalle Kinoksen hyvässä hoivassa, sillä suomen kieltä venyttelevä Kinos julkaisee Tiedemiehen tuottaman, kulttimaineeseen nousseen Kalevacation-konseptin kolmannen osan perjantaina 20. toukokuuta. Kalevacation-levyt tuottanut Tiedemies on mm. Flegmaatikot-yhtyeestä tunnettu artisti ja tuottaja. Uudella levyllä kuultavia kappaleita on äänitetty saaressa Näsijärvellä, hotellissa Amsterdamin keskustassa ja Kallion kellaristudioissa. 

“Kaikki biisit on luonnollisesti Tiedemiehen käsialaa ja mun tekstit, mutta mukana on isossa ”co-starring” roolissa myös jannu kenen kans alotin räppään eli Parkano (ent. Supersankari). Silkinpehmee on ollut äänittäjän/voksutuottajan roolissa myös, kuten kaikissa aiemmissakin Kalevacationeissa.” – Kalle Kinos

Kalle Kinos ja Tiedemies nojautuvat toimivaksi havaittuun konseptiin, eli elokuvallista ja samplepainotteista räppiä improvisoidulla tunnelmalla. Kalevacation 3 julkaistaan digitaalisena sekä CD:nä. 

Kalle Kinos ja Tiedemies julkaisi Kalevacation-konseptin ensimmäisen osan vuonna 2018, ja pari vuotta sen jälkeen debyytti sai jatko-osan. Kinoksen pitkän linjan yhteistyökumppani Silkinpehmee on ollut äänittäjän sekä voksutuottajan roolissa, kuten kaikissa aiemmissakin Kalevacationeissa.