Karismaattinen genretaituri Costi julkaisee SAFARI EP:n

Karismaattinen genretaituri Costi julkaisee SAFARI EP:n

“Tämä EP merkitsee minulle alkua. Tulen muistamaan sen urani ensimmäisenä isompana projektina.” -Costi

Suomen Tampereelta ponnistava ja hiljattain PME:lle sainannut Costi julkaisee SAFARI EP:n perjantaina 10. joulukuuta. Kuusi kappaletta sisältävä EP tarjoaa kuulijoilleen vahvaa Marseille-soundia, mukaansatempaavaa melodista drilliä ja herkempää tarinankerronnallista lyriikkaa raikkaalla kitarasoundilla höystettynä. Kokonaisuudelta on lohkaistu kappaleet Movie, sekä PME:n julkaisema, alankomaalaisen legenda-jalkapalloilijan nimeä kantava Robben, joka on julkaisunsa jälkeen ehtinyt kerätä yli 350 000 striimiä ja runsaasti radiosoittoja. Costin itsevarmuus omasta tekemisestä huokuu sekä tulevissa että jo julkaistuissa singleissä. 

“Safari on nimensä mukaisesti pienimuotoinen safari minun pään sisään. Kuuntelijat ovat ikään kuin pienellä tutkimusmatkalla, jossa he pääsevät tutustumaan yhä paremmin minuun. Tämä on kuitenkin vain pintaraapaisu siitä koko kuvasta, joka hahmottuu projekti projektilta yhä enemmän”, artisti kertoo.

Perjantaina klo 00:00 Costin YouTube-kanavalle julkaistaan Vuosii-kappaleelle musiikkivideo, jonka artisti on luonut yhdessä luottokuvaajansa JJohanneksen kanssa. “Sekä Robben, että Vuosii musiikkivideot kuvattiin Rodoksella, Kreikassa. Kaikki videot ovat minun, sekä Johanneksen yhteistyötä. Suunnittelun pääarkkitehtina toimi useimmiten minä, toteutuksessa taas Johannes.” Yöllä kuvattu musiikkivideo toimii soljuvana jatkumona Robben-singlen visuaaleille, jossa nähtiin välimeren saaristoa päivänvalossa. 

EP:ltä löytyvältä Duomo-kappaleella kuullaan myös vastikään KID 2 -albuminsa julkaisseen Pyrythekidiä, sekä PME:n omaa VilleGallea ad libs -taustahuudoissa. Loppusyksystä Costin on voinut kuulla Sony Musicille levyttävän Joe L:n Vauhtisokee -EP:ltä Action-kappaleella.

Costi eli Tuomas Kostiainen on tamperelainen taidokkaasti kirjoittava rap-artisti. Vuonna 2016 musiikinteon aloittanut ja sen hetkeksi jopa jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. Alkuvuodesta julkaistu Jäätä suonis starttasi julkaisut varmalla otteella ja viittä singleä onkin kuunneltu Spotifyssä jo satojatuhansia kertoja. “ — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä.Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla.” – Rumba kirjoitti viime keväänä. Julkaisu Movie/Missio oli kuin manifesti tulevaan ja nyt PME Records on solminut tuoreen artistin kanssa levytyssopimuksen.

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

laura@pmerecords.fi / 0440528725