LÄMMINHENKISEN TAITEILIJAN STEPAN UUSI ALBUMI: RAKKAUS YLIVOIMAINEN

LÄMMINHENKISEN TAITEILIJAN STEPAN UUSI ALBUMI: RAKKAUS YLIVOIMAINEN

Kotimaisen räpin parhaimmistoon kuuluva Stepa julkaisee seuraavan pitkäsoittonsa Rakkaus ylivoimainen perjantaina 10. syyskuuta. Stepa kertoo, että albumi on “kauneinta mitä sisältäni on syntynyt ja minä mestaroin oman taiteenlajini.” Albumi sisältää 13 kappaletta ja niistä on julkaistu ennakkoon singlet Muhammad Ali ja Minä vs. minä feat. VilleGalle. Albumilla vierailee VilleGallen lisäksi Krista Tiitinen, Solonen ja Väre-kuoro. Albumin tyylipuhtaasta tuotannosta vastaavat DJ Polarsoul, Antisankari, GFB ja Jyri Pesonen. Sodankylästä kotoisin oleva ja nykyisin Oulussa asuva muusikko uskoo rakkauden lyömättömään voimaan. 

“Levynteon aikaan minä törmäsin mielettömän paljon ihmisiin, jotka painivat ahdistuneisuuden, apatian ja masennuksen kanssa. Ihmiset kertoivat minulle väsymyksestään ja näiden edellä mainittujen asioiden kanssa myös yhä nuoremmat ihmiset joutuvat painimaan. Kaiken tämän myllerryksen keskellä osa ihmisistä tuntui keskittyvän väittelemään tuntemattomien ihmisten kanssa internetissä mitä triviaaleimmista asioista. Minä olen kyllästynyt noihin vitsauksiin katsoessani mitä kaikkea hyvää maailma tarjoaa parhaimmillaan. Minä halusin tehdä noille ikäville asioille jotain ja uusin levyni Rakkaus ylivoimainen on minun vaatimaton yritykseni luoda maailmaan jotain sievää.” – Stepa kertoo

Kehitys ja muutos on ominaista myös suomiräpin kaltaiselle elävälle kulttuurille. Lämminhenkistä ja luontevaa otetta suosivan Stepan riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettua kehitysaskelia myös laulajana. Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta ihmiselle tärkeintä: mielenrauhaa. 

“Minä en ole lääkäri, mutta minä olen muusikko, ja minä uskon musiikin parantaviin voimiin. Minä tiedän, etten musiikillani voi parantaa masennusta, mutta olen sataprosenttisen varma, että musiikki voi inspiroida ihmisiä löytämään vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin. Minä en aio luovuttaa ja minä toivon, ettei kukaan muukaan meistä luovuta ja anna vihan voittaa. Etenkään sen vuoksi, koska RAKKAUS on niin hiton cool ja ikuisesti fresh!” -Stepa

 

Albumin julkaisua juhlistetaan julkkarikeikalla Hotelli Sodankylässä 10.9.2021. Siitä starttaa Rakkaus ylivoimainen -kiertue mikä kattaa kaupungit: Sodankylä, Inari, Rovaniemi, Jyväskylä, Turku, Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio ja Vantaa.

Lisätietoja: www.allday.fi

Stepalla, oikealta nimeltään Joni Stenberg, on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla. Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi MC toi rap-artistin suuremman yleisön tietoisuuteen levyn päästyä viralliselle albumilistalle. Pari vuotta myöhemmin julkaistu studioalbumi Made In Sodankylä käsittelee yhteiskunnallista keskustelua, arkea ja itsetutkiskelua: aiheita, jotka ovat lähellä artistin sydäntä tänäkin päivänä. Tarinankerronnallista ja leikittelevää otetta suosiva Stepa todistaa, että musiikkia voi tehdä vakavissaan kuitenkaan ottamatta itseään liian tosissaan. Nykypäivänä Stepan musiikki kanavoi yhä enemmän välittämisen ja empatian tärkeyttä.

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725

Keikkamyynti

All Day Agency / esa@allday.fi