LILBRO ft. Lauri Haav – Valmiina himaan

LILBRO ft. Lauri Haav – Valmiina himaan

Pehmeää R&B:tä tekevä LILBRO julkaisee Valmiina himaan -kappaleen, jolla vierailee mm. Emma-ehdokkuuden pokannut Lauri Haav. Puolentoista vuoden julkaisutauon jälkeen LILBRO kertoo kehittyneensä musiikillisesti ja ihmisenä: “Tän biisin tekee tärkeeksi se, että jengi näkee ettei niitä päiviä ole käytetty turhaan vaan ollaan saatu aikaan jotain täysin uutta.”

Perjantaina julkaistava, hidastempoinen ja tummanpuhuva kappale Valmiina himaan käsittelee vaakalaudalla olevia suhteita, uusia mahdollisuuksia, sekä varjopuolia Helsingin yössä. “Välillä tulee kadottua yöelämään ja sen tiettyyn elämäntyyliin liian pitkäks ajaks, kunnes huomaat sen muuttavan sua ihmisenä ja miten se syö suo sisältä loppuun. Kaiken sen jälkeen: valmiina himaan”

Tuotannosta vastaa GoodJobLarry (TIPPA, DJ Ibusal), sekä Aatu Iljin (Gucci Manen levymerkkiä edustava Peewee Longway). Kappaleen tuotannollinen puoli hoitui vaivattomasti; “Olin kirjottanut mun osuudet edellisenä iltana Larryn lähettämään biittiin ja äänitettiin ne jo seuraavana päivänä. Äänityksen aikana tuli jo kela siitä, että jos Lauri Haav lähtis biisiin featille. Muutaman viestin jälkeen Lauri lähetti versen.” LILBRO kertoo.

PME:n talliin vuonna 2020 kiinnitetty raumalainen LILBRO julkaisi ensimmäisen kappaleen SoundCloudissa vuonna 2016. Ensitöikseen kiinnityksen jälkeen nuori nälkäinen räppäri julkaisi nimikko-EP:n LILBRO EP, jolla vieraili FETTI ja TIPPA. Melodista räppiä tuottava Joe L:n kanssa LILBRO on yltänyt miljoonastriimeihin kappaleilla Summer Nights ja Sekunti. Kaksikko on myös julkaissut Sekunti-nimisen yhteis-EP:n vuonna 2021.