LILBRO JULKAISI PME-DEBYYTTINSÄ

LILBRO JULKAISI PME-DEBYYTTINSÄ

LILBRO, oikealta nimeltä Viljami Julkunen, on 21-vuotias Raumalta kotoisin oleva rap-artisti ja viimeisin lisäys PME Recordsin talliin. LILBRO julkaisi artistin nimeä kantavan EP:n perjantaina 4. joulukuuta.

Melodista räppiä tekevä artisti saa vahvuutensa lauluäänestään. LILBRO –EP käsittelee nuoren miehen sisäistä maailmaa. Ajoittain melankoliset, ylpeällä asenteella tehdyt tummansävytteiset ihmissuhdetekstit tarkastelevat välitilassa olevaa parisuhdetta. Julkaisun vastaava tuottajana on toiminut GoodJobLarry, joka on mm. tuottanut EP:llä vierailevan TIPPA:n platinaa striimanneen Satutat Mua -singlen. Himaan-kappaleella kuullaan turkulaista Mauno Gang -kollektiivista ponnistanutta trap-tulokasta FETTI:ä.

LILBRO:n muusana on toiminut kotikaupunkinsa joutilaisuus, jossa freestyle-räppi usein täytti hiljaiset hetket. 17-vuotiaana Julkunen äänitti kappaleitaan viikonloppuisin paikallisessa Radio Ramonassa.

Vietin Ramonassa useita tunteja joka viikonloppu ja äänitin niin kauan kuin pystyin kunnes heitettiin ulos. Siellä tehdyt kappaleet julkaistiin Soundcloudissa. Oli vaikeeta aloittaa musiikinteko, koska kaikki tunsi toisensa ja kritiikkiä sateli. Mulle tärkeintä oli kuitenkin se et ainakin mun musa liikku.” – LILBRO kertoo.

Ensimmäisen kappaleen LILBRO julkaisi SoundCloudissa vuonna 2016. Viime vuonna julkaistu UNKNOWN sai Spotifyssa ensimmäisenä tuulta alleen, ja viihtyi pitkään Spotifyn Suomen Top 50 -viraalilistan kärkikahinoissa. Se oli artistille merkittävä tekijä oman musiikin kehittämiseen. Joe L:n kanssa viime kesänä julkaistu Summer Nights -single ylsi vastikään miljoonastriimeihin.

LILBRO on vastikään muuttanut Raumalta Helsinkiin ja luo aktiivisesti uutta musiikkia.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / 0440528725