PME Records on solminut levytyssopimuksen LILBRO:n kanssa

PME Records on solminut levytyssopimuksen LILBRO:n kanssa

LILBRO, oikealta nimeltä Viljami Julkunen, on 21-vuotias Raumalta kotoisin oleva rap-artisti ja viimeisin lisäys PME Recordsin talliin. PME julkaisee LILBRO -EP:n perjantaina 4.12.2020. LILBRO:n muusana on toiminut kotikaupunkinsa joutilaisuus, jossa freestyle-räppi usein täytti hiljaiset hetket. 17-vuotiaana Julkunen äänitti kappaleitaan viikonloppuisin paikallisessa Radio Ramonassa.

Vietin Ramonassa useita tunteja joka viikonloppu ja äänitin niin kauan kuin pystyin kunnes heitettiin ulos. Siellä tehdyt kappaleet julkaistiin Soundcloudissa. Oli vaikeeta aloittaa musiikinteko, koska kaikki tunsi toisensa ja kritiikkiä sateli. Mulle tärkeintä oli kuitenkin se et ainakin mun musa liikku.” – LILBRO kertoo.

Ensimmäisen kappaleen LILBRO julkaisi SoundCloudissa vuonna 2016. Viime vuonna julkaistu UNKNOWN sai Spotifyssa ensimmäisenä tuulta alleen, ja viihtyi pitkään Spotifyn Suomen Top 50 -viraalilistan kärkikahinoissa. Se oli artistille merkittävä tekijä oman musiikin kehittämiseen. Joe L:n kanssa viime kesänä julkaistu Summer Nights -single ylsi vastikään miljoonastriimeihin.

LILBRO on harvinainen lahjakkuus. Erottuva ääni ja pettämätön melodiantaju tekevät hänestä oman genrensä mielenkiintoisimman tulokkaan pitkään aikaan. On ilo päästä tekemään yhteistyötä nuoren artistin uran alusta alkaen.” – Antti Kosonen, PME Records.

LILBRO on vastikään muuttanut Raumalta Helsinkiin ja luo aktiivisesti uutta musiikkia.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / 0440528725