LILBRO:n 6AM-kappaleella ilta jatkuu aamuun

LILBRO:n 6AM-kappaleella ilta jatkuu aamuun

Melodisen R&B:n tuore nimi LILBRO julkaisee 6AM-kappaleen, jolla todistetaan artistin taito kuljettaa kappaleita ja purkaa tuntemuksiaan. Ilmekkäiden lauluosuuksien terästämällä kappaleella käsitellään pitkää iltaa, joka jatkuu aamun hämärille tunneille. Pehmeän savuisen tuotannon takana on Fountain-tuottajakollektiiviin kuuluva GoodJobLarry, joka on tuottanut mm. G-Eazya, Gettomasaa ja TIPPA:a. Uusi single saa seurakseen Pamir Shakirin ohjaaman musiikkivideon, joka paketoi LILBRO:n julkaisuvuoden tyylikkäästi.

Tarinankertojaksi lukeutuva LILBRO tuo esille hauraampaa etsiskelyä: “Inspiraatio 6AM-biisiin tulee omista kokemuksista, joissa piilee sydänsurua, tyhmiä päätöksiä ja itsensä löytämistä. Kappale kertoo nuoren miehen ajatuksista eron jälkeen, joissa hän yrittää tukahduttaa tunteet merkityksettömillä yhden illan jutuilla: jollekin tämä voi olla voimaannuttavaa, kun taas toiselle avunhuuto.”

6AM jatkaa yhtä estottomasti kuin syyskuussa Lauri Haavin kanssa julkaistu Valmiina himaan, joka toimii myös tarinallisena johdatuksena uudelle singlelle: “Vihdoin ymmärretään ettei satunnaiset suhteet, jatkuva juhliminen ja päihteet ole enään sitä elämää jota tahtoo elää, vaan on jo valmiina lähtee himaan.” 

PME Recordsin talliin 2020 kiinnitetty raumalaisen LILBRO:n muusana on toiminut kotikaupunkinsa joutilaisuus, jossa freestyle-räppi usein täytti hiljaiset hetket. 17-vuotiaana artisti äänitti kappaleitaan viikonloppuisin paikallisessa Radio Ramonassa: “Vietin Ramonassa useita tunteja joka viikonloppu ja äänitin niin kauan kuin pystyin kunnes heitettiin ulos. Siellä tehdyt kappaleet julkaistiin Soundcloudissa.” Ensitöikseen kiinnityksen jälkeen nuori räppäri julkaisi nimikko-EP:n LILBRO EP, jolla vieraili FETTI ja TIPPA. Artistin julkaisema Unknown-single sai Spotifyssa ensimmäisenä tuulta alleen, ja viihtyi pitkään Spotifyn Top 50 -viraalilistan kärkikahinoissa. Se oli artistille merkittävä tekijä oman musiikin kehittämiseen. Melodista räppiä tuottavan Joe L:n kanssa LILBRO on yltänyt miljoonastriimeihin kappaleilla Summer Nights ja Sekunti. Kaksikko on myös julkaissut yhteis-EP:n vuonna 2021.