Modernia soundia tekevä Lilbro julkaisee koskettavan singlen

Modernia soundia tekevä Lilbro julkaisee koskettavan singlen

LILBRO julkaisee melankolisen, kauniin ja aiemmasta tyylistään poiketen myös popahtavan kappaleen perjantaina 17. marraskuuta. Älä tuo kukkii mun haudalle -singlellä kuullaan featillä Ellistä. Single on ensimmäinen irroitus ensivuoden alussa ilmestyvältä LILBROn debyyttialbumilta.

Raumalaislähtöinen tarinankertoja LILBRO kuvailee kappaleen maisemaa: “Tää kappale on ns. surullinen voimabiisi, joka kertoo yksinäisyydestä ja lopun hyväksymisestä. Siisteintä täs biisissä on se, miten sen voi tulkita niin monella eri tapaa ja et miten se resonoi eri tavoilla jokaselle” LILBRO kuvailee

Kappaleen on tuottanut ja miksannut Mikko Tiainen sekä masteroinut LILBROn kanssa paljon yhteistyötä tehnyt mm. Williamin Penelope jättihitin tuottanut Aitio.

“Mä muistan et se oli maaginen sessari muutama vuos sitte. Mentiin studiolle aikasin joskus aamu seittemän mais, mikä oli mulle uutta, kun oon tottunut tekee musaa iltasin. Elliksel oli mieles melodia mistä kaikki oikeestaa lähti.” artisti jatkaa’

PME Recordsin talliin 2020 kiinnitetyn raumalaisen LILBRO:n muusana on toiminut kotikaupunkinsa joutilaisuus, jossa freestyle-räppi usein täytti hiljaiset hetket. 17-vuotiaana artisti äänitti kappaleitaan viikonloppuisin paikallisessa Radio Ramonassa: “Vietin Ramonassa useita tunteja joka viikonloppu ja äänitin niin kauan kuin pystyin kunnes heitettiin ulos. Siellä tehdyt kappaleet julkaistiin Soundcloudissa.” Ensitöikseen kiinnityksen jälkeen nuori räppäri julkaisi nimikko-EP:n LILBRO EP, jolla vieraili FETTI ja TIPPA. Artistin julkaisema Unknown-single sai Spotifyssa ensimmäisenä tuulta alleen, ja viihtyi pitkään Spotifyn Top 50 -viraalilistan kärkikahinoissa. Se oli artistille merkittävä tekijä oman musiikin kehittämiseen. Melodista räppiä tuottavan Joe L:n kanssa LILBRO on yltänyt miljoonastriimeihin kappaleilla Summer Nights. Kaksikko on myös julkaissut Sekunti nimisen yhteis-EP:n vuonna 2021. Vuonna 2022 artisti julkaisi kaksi singleä; Lauri Haavin kanssa julkaistu Valmiina himaan -singlen sekä aamuyön utuisen 6AM-kappaleen. Katso 6AM-musiikkivideo täältä.