Pykäriltä tuplasingle Lauri Haavin ja Karinan kanssa

Pykäri julkaisi tänään 31.5. tuplasinglen tulevalta albumiltaan O. Karinan kanssa tehty kappale sä + mä on ensimmäinen kappale millä Pykäri ja duo lyöttäytyi yhteen ja kappaleessa on mukana albumin teemaan sopien Ahjo Ensemblen kamarikuoro. Unenomainen kappale johdattelee kauniisti eteenpäin ja koukuttavaa kertosäettä huomaa hyräilevänsä moneen otteeseen.

Karin Mäkirannan ja Helmi Tikkasen muodostama duo Karina on kerännyt lyhyessä ajassa hurjan määrän ylistystä ja Karinan samanniminen debyyttialbumi valittiin juuri ehdolle Pohjoismaiden tärkeimmän musiikkipalkinnon Nordic Music Prizen saajaksi. Pykäri kertoi heidän biisinkirjoitustaitonsa olevan täysin poikkeuksellista.

 

 

mä + sä feat. Lauri Haav ja Karina on nuoren tuottajalupauksen EM:n versio Pykärin kappaleesta. Pykäri halusi mukaan toisen tuottajan kokeakseen miltä oma kappale kuulostaa toisen tuottajan korvaan ja minkälainen uusi kokonaisuus siitä voi syntyä. “Nostin kädet ylös enkä halunnut millään tavalla kontrolloida prosessia. Vaikutuin EM:n näkemyksestä kappaleesta.”, Pykäri kertoo. EM on tuottanut musiikkia mm. IBE:lle ja muille uuden aallon rap-artisteille.

Lauri Haav löytyi kappaleeseen levy-yhtiön sisältä. Pykäri koki hänen sopivan profiiliin ja kiitteli sitä miten ainoastaan puhelimen välityksellä selostettu idea kappaleen rakenteesta sai Haavin kirjoittamaan kappaleen mikä kosketti ja toimi kokonaisuuteen paremmin kuin hyvin. Hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta Nyt ja heti EP:n toukokuun alussa.

Pykäri julkaisee kokopitkän albuminsa O elokuun 2.päivä.

Pykäri on kasannut tulevaa albumiaan O viime vuoden alusta lähtien. Ensimmäinen single Yhteinen koira feat. Versace Henrik julkaistiin musiikkivideon kanssa tammikuussa 2019. Toinen single LOHDUTUS feat. Ringa Manner julkaistiin 1.3. 2oo Close feat. Sami Suova julkaistiin huhtikuun alussa. Tulevalla levyllä kuullaan useampaa vierailevaa artistia ja kokonaisuus on monipuolinen ja varmasti kiinnostava.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Esa Tontti, Alt Agency / esa@altagency.fi