Röge on solminut levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa!

Röge on solminut levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa!

Hiljattain PME:n kanssa levytyssopimuksen solminut kotkalainen Röge eli Anton Kröger on energinen ja teräväkynäinen, itsevarmuutta huokuva lahja suomen räppikentälle. “Kiva olla osa PME perhettä! Tää on ikäänku dream come true ku tääl on melkee kaikki mun lempi räppärit paitsi Kanye! Oon tuhlannu PME Storeen about mun kaikki viikkorahat tilaamal artistien merchii ja aion jatkossaki tilata!”

Huudimaratoonariksi itseään tituleeraava räppäri julkaisee 12-minuuttisen Cooper-EP:n 12. tammikuuta. “Tää EP on kuulijalle matka mun kaikkien persoonien pariin ja vähä sellanen lapsellinen supersankari paketti. Mut se kai oon sit, lapsellinen supersankari.”  EP:n tuotannosta vastaa tuottajalupaukset Hussa ja Jaicus.

EP herää myös henkiin visuaalisesti, kun sen yhteydessä julkaistaan koko EP:n mittainen 12 minuutin musiikkivideo, joka on kuvattu talvisissa maisemissa Helsingin Eläintarhan urheilukentällä. Videossa Röge räppää taidokkaasti koko EP:n läpi. Videon kuvaamisesta on vastannut Pamir Shakir.

 

Kotkasta vaikuttava kunnianhimoinen sekä oman tyylin omaava aikaansaava räppäri erottuu kekseliäillä punchlineilla ja anteeksipyytelemättömällä ulosannilla. “Aloin räppää about 6-7 vuotta sitte, se oli ekat 5 vuotta pelkkää hassutteluu kunnes älysin et en osaa mitää muuta ja et rakastan tätä hommaa. Inspiroidun luonnosta ja vinksahtaneist ihmisistä ja sellasista tyypeistä ketkä vie juttui äärirajoille”, artisti kuvailee. Nokkelasti riimittelevän taiturin teemat liikkuvat sulavasti hiphopin suurista linjoista ja legendoista aina omaan urheilutaustaansa asti. Viimeisin julkaisu trendikkäässä OFF THE BOOTH -videosarjassa on erinomainen todiste Rögen monipuolisuudesta ja tarinankerronnasta.