STEPA JULKAISI STUDIO LIVE -EP:N HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ -YHTYEEN KANSSA

STEPA JULKAISI STUDIO LIVE -EP:N HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ -YHTYEEN KANSSA

Kotimaisen räpin parhaimmistoon kuuluva Stepa julkaisi pitkäsoittonsa Rakkaus ylivoimainen (Studio Live) -version  keskiviikkona 13. syyskuuta. Lokakuun 13. päivä julkaistu EP juhlii epäonnistumisen päivää:

“Hyvää kansallisen epäonnistumisen päivää. Haluamme musiikillamme osoittaa loputtoman tukemme epäonnistujille, jotka hymyilevät tappion hetkellä. Se on tyylikkyyttä se, sillä epäonnistumisessa ei ole mitään noloa.”

EP sisältää neljä kappaletta ja niistä on julkaistu ennakkoon studiolive -versioinnit kappaleista Muhammad Ali ja Minä vs. minä. 

Rummuissa Jani Kenttä, koskettimissa Taneli Knuutinen, bassossa Mika Juola, kitarassa Antti Leskinen, saksofonissa & laulussa: Krista Tiitinen. Trumpetissa Kalle Pääkkönen, puhelaulannassa Stepa, vierailevana sellistinä Aino Palosaari ja tuotannossa Jarkko Viinamäki (Wolfbeat Studios).

 Sodankylästä kotoisin oleva ja nykyisin Oulussa asuva muusikko uskoo rakkauden lyömättömään voimaan. 

“Levynteon aikaan minä törmäsin mielettömän paljon ihmisiin, jotka painivat ahdistuneisuuden, apatian ja masennuksen kanssa. Ihmiset kertoivat minulle väsymyksestään ja näiden edellä mainittujen asioiden kanssa myös yhä nuoremmat ihmiset joutuvat painimaan. Kaiken tämän myllerryksen keskellä osa ihmisistä tuntui keskittyvän väittelemään tuntemattomien ihmisten kanssa internetissä mitä triviaaleimmista asioista. Minä olen kyllästynyt noihin vitsauksiin katsoessani mitä kaikkea hyvää maailma tarjoaa parhaimmillaan. Minä halusin tehdä noille ikäville asioille jotain ja uusin levyni Rakkaus ylivoimainen on minun vaatimaton yritykseni luoda maailmaan jotain sievää.” – Stepa kertoo

Albumin julkaisua juhlistetaan julkkarikeikalla Hotelli Sodankylässä 10.9.2021. Siitä starttasi Rakkaus ylivoimainen -kiertue mikä kattaa kaupungit: Sodankylä, Inari, Rovaniemi, Jyväskylä, Turku, Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio ja Vantaa.

Lisätietoja: www.allday.fi