Tampereelta ponnistava Costi ja PME yhteistyöhön!

Costi eli Tuomas Kostiainen on tamperelainen taidokkaasti kirjoittava rap-artisti. Itsevarmuus omasta tekemisestä huokuu sekä tulevissaa, että jo julkaistuissa singleissä. Vuonna 2016 musiikinteon aloittanut ja sen hetkeksi jopa jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. Alkuvuodesta julkaistu Jäätä suonis starttasi julkaisut varmalla otteella ja viittä singleä onkin kuunneltu Spotifyssä jo satojatuhansia kertoja. “ — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä.Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla. – Rumba kirjoitti viime keväänä. Viimeisin single Movie/missio oli kuin manifesti tulevaan ja nyt PME Records on solminut tuoreen artistin kanssa levytyssopimuksen. 

”Mä pystyn kirjoittamaan ihan mitä vaan, inspiraatio ja ideat eivät tule loppumaan. Mä tarvitsen vain aikaa, vuoden kahden päästä mun diskografia tulee olemaan todella monipuolinen. Seuraavat julkaisut mennään varmaan vielä pitkälti asenne edellä, ja tehdään upeita videoita. Nyt se kaikki vasta alkaa.” – Costi kertoi Rumban haastattelussa.

Ensimmäisenä lohkaisuna tulevalta SAFARI EP:ltä PME Records julkaisee singlen Robben. Alankomaalaisen legenda-jalkapalloilijan nimeä kantava single on bilemeiningillä varustettu tiukka kappale ja artisti kertoo sen sisältävän “Suomessa ennennäkemätöntä energiaa sekä suomen kielen hallintaa”. Kappaleen on tuottanut Martin Ruts ja sen hioi loppuun miksauspöydällä masterointiin asti Aitio. 

Single saa seurakseen vaikuttavat visuaalit. Videon on ohjannut artisti itse yhdessä Johannes Piiparin kanssa. Se julkaistaan Costin Youtube-kanavalla perjantaina klo 00.00.

”Oon perusjätkä, joka tulee todistamaan koko Suomelle, että oikealla mentaliteetilla ihminen pystyy mihin vaan”

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / 0440528725