Stepa julkaisee Minä vs. minä -singlen   – Kappaleella mukana VilleGalle

Stepa julkaisee Minä vs. minä -singlen  – Kappaleella mukana VilleGalle

Suomiräpin klassikkoääni Stepa julkaisee perjantaina 4.6. singlen Minä vs. minä. Kappale on kirjoitettu ja tuotettu yhteistyössä DJ Polarsoulin ja GFB:n kanssa. “Juuri kun biisi alkaa olla valmis niin Polarsoul päättää äänittää jotain kattiloiden kolinaa ja lasien kilinää. Hetkittäin mietin, että tuleekohan tästä lopulta biisi vai keittiö.”

Kappaleella vierailee VilleGalle ja single on toinen lohkaisu Stepan syksyllä julkaistavalta pitkäsoitolta Rakkaus ylivoimainen

”Ville on ollut minulle todella vieraanvarainen niin pitkään kuin muistan, joten nyt oli hyvä hetki minun kutsua hänet vieraaksi meidän juttuihin.” Stepa kertoo yhteistyöstä. “Kappaleen aihe on universaali, sillä ihmiset käy pahimmat taistelut itseään ja omia ajatuksiaan vastaan. Kaiken avain on harjoittelu ja toivottavasti jokainen saa mahdollisuuden oppia olemaan ystävä itselleen, sekä pitämään mielensä vihan ja kateuden yläpuolella.”

Lämminhenkistä ja luontevaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettua kehitysaskelia myös laulajana. Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta ihmiselle tärkeintä: mielenrauhaa. Singlestä julkaistaan myös studio live -versio Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeen säestämänä. Yhtye esiintyi ensimmäisen kerran Stepan kanssa reilu vuosi sitten Helsingin Tavastialla. 

PME julkaisee artistin pitkäsoiton loppuvuodesta 2021.


Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725