Pykäriltä uusi albumi kesäkuussa – ensimmäinen single Ongelmia ulkona 4.6.

Pykäriltä uusi albumi kesäkuussa – ensimmäinen single Ongelmia ulkona 4.6.

Varma kesän merkki; Pykäri ja upea uusi albumi. Kesäkuun 18. päivä Pykäri julkaisee sooloalbuminsa Pyqäri, millä taiteilija on ensimmäistä kertaa äänessä itse ja laulaa suomeksi.

Uuden albumin tunnelma on artistia lainaten “egotonta soulia” ja aihemaailma pyörii inhimillisten epävarmuuksien, vapauden ja herkän kömpelöiden romanssien ympärillä. Ensimmäinen singlelohkaisu Ongelmia julkaistaan perjantaina 4.6. “Ongelmia on ensimmäinen biisi minkä olen ikinä tehnyt kokonaan tekstiä myöten itse. En oikeastaan ihan tiedä mistä se kertoo tai mihin se liittyy, mutta se oli lähtöruutu koko albumille”.

Pykäri, koko nimeltään Mikko Pykäri on tuottaja ja muusikko, joka on vaikuttanut suomalaisessa indie-skenessä jo vuosituhannen alkupuolelta lähtien. Omia tuottajalevyjä on julkaistu kaksi, joista albumi O julkaistiin PME Recordsin kautta elokuussa 2019 ja sai medialta ja yleisöltä positiivisen vastaanoton, ansaitusti. Albumilla vieraili runsas läpileikkaus upeita artisteja, mm. Versace Henrik, Lauri Haav, Karina, Biitsi ja F.

Artistin muistelot Sidewaysin ja Flow Festivalin lavalta 45 muun artistin keskellä saivat aikaan ajatuksen selkeydestä. “Minua kiinnostaa ainoastaan mahdollisimman hyvien kappaleiden tekeminen ja olen ajatellut että ne ovat parempia jos joku muu on äänessä. Tuottajalevyillä helposti verhoutuu kaiken muun taakse ja nyt halusin kokeilla tosissaan kuinka hyviä kappaleita pystyn tekemään itse. Ja haluaako kukaan kuunnella niitä.”

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224