STEPA – NYT ALKO BILEET / GAMESHOW FT. KRISO

STEPA – NYT ALKO BILEET / GAMESHOW FT. KRISO

Kotimaisen räpin parhaimmistoon lukeutuva Stepa julkaisee tulevalta Gettotekniikka-albumiltaan tuplasinglen Nyt alko bileet ja Gameshow ft. Kriso. Stepan ja Eevil Stöön luottotuottaja Pehmee Goo on tuottanut oululaisräppärin Stepan tulevan albumin. Alunperin pelkän metronomin tikitykseen äänitetty Nyt alko bileet -kappale on Stepan nyökkäys hauskanpidolle: ”Ihmisten elämässä on usein tarpeeksi vakavia juttuja, joihin he joutuvat käyttämään kriittistä pohdintaa jopa uupumukseen asti. Tuntui, ettei sellaisia asioita minun tarvitse tarjota musiikilla vielä kaiken muun elämän päälle.”

Tuplasinglen B-puolella vierailee Kriso: jyväskyläläisen KPC-kollektiivin edustajajäsen: ”Kun sain idean tällaisesta TV-visailuohjelmasta, niin Kriso oli heti ensimmäisenä mielessä visailun juontajaksi. Kriso on niin sanavalmis ihminen ja mielettömän tarkkanäköinen tyyppi.” Stepa kertoo kekseliäästä Gameshow-kappaleesta. 

Nyt on bileet -kappaleelta julkaistaan myös musiikkivideo, joka on tehty yhdessä Sami Hildenin kanssa. “Tutustuin Hildenin Samiin työskennellessäni Eevil Stöön kanssa. Se on minua muutaman vuoden nuorempi ja toi musiikkivideoon nuorta energiaa. Sami oli yhden viikonlopun meidän mukana keikkareissuilla ja pam pam pam. Siitä syntyi video. Teen mielelläni Samin kanssa vaikka kaikki videot, koska Sami innostuu ja innostaa. Työskentely on helppoa ja mukavaa.”

Sodankylästä kotoisin oleva Stepa julkaisee Gettotekniikka-albuminsa 15.3. ja lähtee sen tiimoilta kiertueelle ympäri Suomea. Tulevaa levyä artisti kuvailee näin: “Goo pitää tuotannollaan äänimaailman kasassa ja minä käytän mielikuvitusta niin paljon kuin suinkin mahdollista – niistä elementeistä on Gettotekniikka tehty.”