THE HOLY – LÄNDMARK

THE HOLY – LÄNDMARK

Viidestä lahjakkuudesta koostuva, valovoimainen The Holy julkaisee kauan odotetun albumin Ländmark tulevana perjantaina 16.2. Albumi on yhtyeen kolmas pitkäsoitto ja se kiteyttää erityisesti bändin valloittavaa live-esiintymistä: ”Halusimme vangita bändin live-energian tällä albumilla, koska meille livenä soittaminen on kaikki kaikessa. Monet bändit sanovat näin, mutta meidän tapauksessamme se on ehdottomasti totuus. Elävän energian on oltava osa levyä ja sen on päästävä läpi.”

Albumin kappaleet ovat yhtyeen solistin Eetu Henrik Iivarin mukaan kuin omia mikrokonseptejaan. Kappaleilla etsitään iloa ja harmoniaa kaaoksen keskeltä: ”Ländmark on loppujen lopuksi se pieni saari keskellä merta. Odotamme ehdottomasti tämän albumin julkaisua ja tunnemme olomme paremmaksi kuin koskaan yhtyeenä. Ländmark on The Holya parhaimmillaan kertoo Iivari.

 

Visuaalisella puolella on tehty yhteistyötä valokuvaaja Jasmine Färlingin sekä graafisen suunnittelijan Anssi Nordbergin kanssa. Ländmark-albumista julkaistaan vinyyli. The Holy nähdään maaliskuussa Suomen kattavalla levynjulkaisukiertueella. Yhtye lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Ländmark-albumin levyjulkkareita vietetään Korjaamolla 1. maaliskuuta.