Tamperelainen Costi julkaisee kolmannen kappaleen tulevalta albumilta

Tamperelainen Costi julkaisee kolmannen kappaleen tulevalta albumilta

Vahvalla visiolla ja Spotifyssa yli 300 000 kuukausittaisella kuuntelijalla varustettu räppäri jatkaa väkevästi kohti loppusyksystä ilmestyvää albumia. Kangastus on nopeatempoinen taidonnäyte ja Costille ominainen tinkimätön tarinankerronta vie mukanaan kertaheitolla. “Kangastus aiheena kiteytyy melko hyvin lainiin ”näin tän, sanoit se on kangastus se ei varmaan tuu”. Se kertoo, siitä kuinka näin tulevan kun muut eivät sitä nähneet.”, Costi kertoo. Singlen tuotannosta vastaa Danitello ja Kim Mannila. “Kappaleessa mennään meininki edellä, flowta sekä äänenpainoa vaihdellen. Se on eteenpäin menevä bilebängeri, joka on toisaalta myös vibe, joka toimii autolla illalla ajaessa. Se tekee mielestäni biisistä uniikin”, artisti avaa kokonaisuutta.  

Tulevan albumin ensimmäiset singlelohkaisut Hole In One sekä Meikä matadori ft. Sexmane ovat keränneet kumpainenkin yli miljoonaa kuuntelua. ”Costin yhteydessä esiin nousee usein otteessaan pitävä tarinankerronta, anteeksipyytelemätön asenne ja keskimääräisestä temposta vikkelyydellään poikkeava flow, ja samat attribuutit pätevät tälläkin kertaa. Meikä matadori iskeytyy suurille lavoille sopivan massiivisuutensa myötä kaiken olennaisen ytimeen, käsitellen varallisuutta, uran huipulle kiipeilyä ja omin avuin pärjäämistä.”, Rumba kirjoitti julkaisusta. Elokuussa julkaistu mahtipontinen Meikä matadori kapusi sinkkulistan sijalle 8. Katso kappaleen musiikkivideo tästä.

Nuoren räppärin itsevarmoja otteita kuultiin alkuvuodesta Jami Faltinin kappaleella STILL TRE ja kesäkuussa Ege Zulun kanssa JVG:n jo yli 3 miljoonaa kuuntelua kerryttäneellä vauhdikkaalla Verkkareis-kappaleella. 

Aktiivisesti läpi kesän esiintynyttä räppäriä on nähty niin Ruisrockin kuin Blockfestien lavoilla. Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, löytyykö Costin energisestä esiintymisestä asennetta ja yleisön puolelta riehakkaita moshpitteja.

 

Costi eli Tuomas Kostiainen on taidokkaasti kirjoittava Tampereelta kotoisin oleva rap-artisti. Jo vuonna 2016 musiikinteon aloittanut ja sen hetkeksi jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. ” — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä. Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla.”– Rumba kirjoitti artistista viime keväänä. Costi julkaisi PME-debyyttinsä SAFARI EP:n 2021 loppuvuodesta ja keväällä 2022 Costi nousi YleX Läpimurto-ehdokkaaksi.


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt:

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / 040 8314224

Keikat:

Team Agency / booking@team.fi