TIPPA-T ON NYT TIPPA – UUSI SINGLE PERJANTAINA!

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu trap-artisti pisti artistinimensä vaihtoon ja uusi samalla musiikkisoundinsa.

TIPPA julkaisee perjantaina 9.3. uuden singlen ”Satutat mua”. Artisti on jo puolitoista vuotta työstänyt uutta musiikkia, jolla kuullaan aiempaa enemmän kitaroita ja jonka aihepiirit ovat entistä henkilökohtaisempia. Esimakua uudesta TIPPA-musiikista on saatu kuukausi sitten SoundCloudissa julkaistun ”Salaisuus”-kappaleen myötä. Musiikillisiksi vaikuttajikseen TIPPA mainitsee mm. Alice In Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan.

”Uusi TIPPA tulee varmaan aiheuttamaan ihmisissä kaikennäköisiä fiiliksiä. Ei ole kuitenkaan mitään järkeä junnata paikallaan. Oon soittanut ennen heviä ja punkkia ja haluan saada sitä vähän takaisin. Uudet biisit ovat skeba-träkkejä ja sanoitukset kertovat aika pitkälti niistä ongelmista, joita olen käynyt läpi tässä viime vuosina”, TIPPA kertoo uudesta tuotannostaan.

Perjantaina julkaistava single ”Satutat mua” on Yung Larryn sekä Aleksi Asialan tuottama. TIPPA kertoo, että kappaleessa kuullaan tarinoita hänen omasta elämästään:

”Oon kuluneen vuoden uinut aika syvissä vesissä, joten olen nyt tehnyt biisejä vähän eri kantilta kuin ennen. Uusien biisien teko on auttanut mua. ”Satutat mua” kertoo ongelmista suhteessa, jossa on koko ajan jossain muualla kuin himassa ja yrittää pitää kasassa jotain, mikä on hajonnut jo kauan sitten. Siinä on vähän angsti-vibaa, mutta kuitenkin biisi bängää isosti. Toivottavasti biisi jeesaa jotain, joka pystyy samaistumaan noihin fiiliksiin.”

Kuuntele perjantaita odotellessa ”Salaisuus” SoundCloudissa täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi / 044 981 1633