TÖÖLÖN KETTERÄ – ILMATILA -EP

TÖÖLÖN KETTERÄ – ILMATILA -EP

 

Töölön Ketterä julkaisi tänään 22.2. uuden EP:n Ilmatila.

Julkaisut symboloivat tiettyä aikaa ja jos edellinen julkaisu Mylly kuvasti näyttämisen tarvetta, tiukkaa tykitystä ja odotusten lunastamista, on tämän julkaisun myötä bändillä vapaampi olo. Kappaleissa kuuluu molempien duon jäsenten henkilökohtaisia tuntemuksia, sekä lyriikoissa että tuotannossa. Itse määritellyt rajat laajenevat ja kappaleissa kuuluu se, että moni asia mikä olisi vuosi sitten tuntunut oudolta istuu tähän kokonaisuuteen.

Kokonaisuudessa kuuluu kolmen erilaisen musiikkimaun omaavan taitelijan sulava fuusio. Ilmatilan vastaava tuottaja Handshakingin ohella on monessa vaikuttanut Pianomies eli Antti Salimäki. Pianomies on tehnyt jo yli vuosikymmenen vaihtoehtoista ja uskottavaa rap-musiikkia. Tuotantoa kuullaan myös Stickiltä ja 4evalta. Vierailijoita löytyy kappaleelta “Väärälle Jätkälle”, missä kuullaan PME:n omia Gouccia ja DeezyDavidia.

 

KUUNTELE ILMATILA -EP TÄÄLTÄ

 

Ilmatila nimenä on sanaleikki omasta henkilökohtaisesta ilmatilasta. Oli se sitten fyysistä tai henkistä. Julkaisussa kuullaan jatkuvaa vuorovaikutusta siitä, minkälaiset ihmiset ovat tervetulleita lähelle. Ja minkälainen se oma ilmatila oikeasti on.

Niinkuin Kiitoradal -biisissä sanotaan, tuntuu vapaammalta kun koskaan ja sitä Ilmatila mulle tässä yhteydessä symboloi. – Matti8, Töölön Ketterä

Töölön Ketterä juhlistaa uuden EP:nsä julkaisua 22.2. Helsingissä Kuudennella linjalla. Illan avaa Loost Koosista, No Smoking Teamista sekä HKI Cratesista tuttu Pianomies ja levymusiikista vastaa DJ Double M. Ovet klo 22–05. Ennakot Tiketistä 11,50 €, liput ovelta 12 €. Tervetuloa!

 


TÖÖLÖN KETTERÄ TULEVAT KEIKAT:

22.2. Kuudes Linja, Helsinki
1.3. Bar Nousu, Kuopio
29.3. TBA
30.3. Bull Bar & Grill, Rovaniemi
5.4. Lielahden Kirjasto, Tampere
5.4. Klubi, Tampere
6.4. Jyrock, Jyväskylä
17.4. Yksityistilaisuus, Hervanta, Tampere
30.4. On The Rocks, Helsinki
10.5. Bar Q, Kouvola
14.6. Kesärauha, Turku


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Keikkamyynti

Esa Tontti / esa@altagency.fi / +358 44 563 1430