ALMAN SUMMER REALLY HURT US TEKI HISTORIAA BRITTIEN RADIOLISTALLA

ALMAN SUMMER REALLY HURT US TEKI HISTORIAA BRITTIEN RADIOLISTALLA

ALMAn viime syyskuussa julkaistu hitti Summer Really Hurt Us on noussut Iso-Britannian virallisen radiolistan sijalle #18. Summer Really Hurt Us on artistin kolmas single odotetulta toiselta studioalbumilta. Kappaleen teko aloitettiin pandemian aikana Zoom-sessioissa ja saatettiin valmiiksi Ruotsissa Elvira Anderfjärdin (Taylor Swift, Tove Lo) kanssa legendaarisen Max Martinin studioilla. Euforinen synthpop-kappale käsittelee syyllisyyttä ja häpeää – lyriikat kertovat kesästä, jolloin asiat menivät pahasti pieleen. ALMA kommentoi uutista seuraavasti:

”Siistiä nähä mihin tää biisi vielä päätyy. On ollu upeet kattoo miten tää biisi on kasvanut, hitaasti mut varmasti, ekaks Saksassa ja nyt UK:ssa!”

BBC Radio 2 -kanavan A-listalla soiva Summer Really Hurt Us on ALMAn uran korkein radiosijoitus Iso-Britanniassa. Sijoitus on myös historiallinen Suomen mittapuulla – Suomalaisia artisteja Brittien radiolistanTop20-listalla ei olla useasti nähty. Kappale on menestynyt myös hyvin niin Saksan kuin Suomenkin radiolistoilla, Suomessa kappale on tällä hetkellä listan sijalla #27. Hittikappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo, jonka voi katsoa tästä.

Vuoden alussa ALMA julkaisi uransa henkilökohtaisimman kappaleen Hey Mom Hey Dad, joka kertoo hänen vanhemmistaan. Nuoresta iästään huolimatta ALMA on kirjoittanut kappaleita useille supertähdille kuten Ariana GrandeMiley CyrusLana Del Rey, Charli XCX ja Tove Lo vain muutama lueteltuna – ja tuloksena onkin yli 650 miljoonaa striimiä. ALMAn lahjakkuus näkyy myös hänen omassa läpimurtohetkessä kappaleellaan Chasing Highs, jota on kuunneltu yli 160 miljoonaa kertaa, ja joka on saanut platinasertifikaatin muun muassa Iso-Britanniassa ja Suomessa. ALMA on myös valittu vuonna 2018 BBC Sound -listaukseen ja hänet on nähty esiintymässä ympäri maailmaa, viimeisimmäksi marraskuussa hänen omalla loppuunmyydyllä keikallaan Lontoossa.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Valter Filosof // Live Nation
valter.filosof@livenation.fi