Gettomasa

FacebookInstagramSpotify 

Gettomasaa voidaan pitää yhtenä tämän hetken seuratuimpana suomiräpin tekijänä. Vuoden 2012 räpin SM-kilpailun voiton jälkeen artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuonna 2014. Keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri.

Gettomasa julkaisi odotetun albuminsa Diplomaatti  24.5. Seitsemän kappaletta sisältävä kokonaisuus tuo esille artistista uusia puolia kuitenkaan joustamatta aidosta ja tunnistettavasta Gettomasan tyylistä. Silmät nousi heti julkaisun jälkeisenä päivänä Spotifyn top-50 listan sijalle 1. Albumin kaikki seitsemän kappaletta nousivat Spotifyn top-22 listasijoille. Tammikuun lopussa julkaistu single Muijii stadis viihtyi Suomen virallisen listan top-12:ssa yhdeksän viikkoa ja on tähän mennessä striimannut 4 miljoonaa kertaa, ylittäen platinarajan. Albumi Diplomaatti nousi virallisen albumilistan ykköseksi julkaisun jälkeisellä viikolla.

Albumin julkaisun jälkeen asiat lähtivät väkevästi lentoon kun viime vuonna julkaistu kappale ”Lössi” meni heittämällä platinarajan yli ja artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle.

”On korkea aika, että Gettomasa saa osakseen suurempaa huomiota. Se, että sen tekee totaalisen tinkimättömällä ja kenellekään kumartalemattomalla räpillä, on poikkeuksellista. Ja se tekee Gettomasasta poikkeuksellisen, chosen onen.” – Jukka Hätinen, Rumban päätoimittaja

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Keikkamyynti

Jussi Laine / jussi@allday.fi+358 40 185 1205