Bizi julkaisee perjantaina uuden singlen!

Bizi julkaisee perjantaina uuden singlen!

Sydämet sulattavaa ja rouheaa R&B:tä edustava Bizi julkaisee perjantaina 17.6. uuden singlen. Draama on iskevä ja koukuttava kokonaisuus siitä, miten kaikki ei usein olekaan sitä miltä näyttää. “Idea biisin hookkiin lähti siitä kun oli tilanteita missä tajus, että joku ihminen ei ehkä olekaan sitä mitä on kelannu ja et niiden elämä onki oikeesti vaan esittämistä.” Kappaleen tuotannosta vastaa Bizin luottotuottaja, viime vuosina usean hitin takana ollut MD$ ja Salahpolo. Draama on toinen single myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta jota Bizi työstää parhaillaan. “Paljon ihmisii tulee ja menee ja joutuu miettii, et ketkä oikeesti vaan haluu sult jotain ja keneen voi oikeesti luottaa. Välil on hyvä keskittyy vaa itteeensä.”, Bizi kertoo.

Noin vuosi sitten julkaistu Ettiny oli tulevan kokonaisuuden ensimmäinen lohkaisu. Rumba kirjoitti singlestä näin; “Ettiny edustaa artistin r&b-osastoa parhaimmillaan. (Kappale) on muistutus, että artisti osaa kertoa uskottavia ja todentuntuisia tarinoita. Muusikon erityisiä avuja on tunnistettava laulusoundi, joka luo biiseihin pehmeyttä ja lukuisat koukut, joten kappaleet jäävät herkästi soimaan päähän. Juuri sellainen on Ettiny.”

Bizin musiikki on sulavaa R&B-vivahteista räppiä. Modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Elokuussa 2018 julkaistu Ääniviesti EP herätti vahvasti huomiota suomalaisen musiikin kentällä ja loi uuden aallon suomi-r&blle. EP lujitti Bizin asemaa koukuttavimpien kertosäkeiden tekijänä ja kun tuotantopuoleen lisätään vielä maamme huipputuottajat, ei ole ihme, että mm. Rumba povasi hänestä jo silloin todellista tulevaisuuden tähteä. Bizi on tuttu nimi myös hänen tuotoksistaan TIPPA:n kanssa; kaksikko tehtaili yhdessä TRAPPIST-EP:n, josta tuli yksi puhutuimmista yhteisjulkaisuista rap-kentällä. Bizi on haluttu vieraileva tähti ja artistia on kuultu feattinä pop-kentän suurimpien nimien mm. ABREUn, Cledoksen, JVGn, Williamin, Ettan ja costeen julkaisuilla.


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi

KEIKKAMYYNTI:
All Day Agency
booking@allday.fi