Bizi julkaisee perjantaina uuden singlen!

Bizi julkaisee perjantaina uuden singlen!

Viimeistellyn R&B:n sanansaattaja Bizi julkaisee perjantaina 18.6. singlen Ettiny. Kappaleen tuotannosta vastaa tuottajien tähtikaarti: MD$, Ruuben, Fractious Frank ja EDK. Bizin uutta julkaisua kuin kuuta nousevaa odottaneille faneille uutinen on erittäin hyvä, sillä tuore kappale pohjustaa myöhemmin julkaistavaa EP:tä.

Vaikka omia julkaisuja ei Biziltä olla kuultu VOLUME -mixtapelle tehdyn kappaleen ja  BIGMACi hitin jälkeen, on Bizi ollut yksi halutuimpia vierailevia tähtiä. Artistia on kuultu feattinä pop-kentän suurimpien nimien mm. ABREUn, Cledoksen, JVGn, Ettan ja costeen julkaisuilla. “Oon tehnyt musaa tosi paljon sen jälkeen kun oon viimeksi julkaissut. Kaikki ne tehdyt biisit oon säilyttäny muistitikulla, jonka tila loppu viime kuussa. Koin et se oli merkki siitä, et nyt on aika laittaa biisejä ulos.”

Ettiny on napakka katsaus särkyneeseen sydämeen ja väärien asioiden äärelle hakeutumiseen. “Mietin pitkään et millaisen biisin mä haluun julkasta, kun mulla on niin laidasta laitaan kaikkee. Välillä teen pianoballadin ja välillä oon jossain studiojatkoilla kirjoittamassa räppiversee. Tähän biisiin oon tosi tyytyväinen.”

Bizin musiikki on sulavaa R&B-vivahteista räppiä. Modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Bizi saattaa olla tuttu nimi myös hänen tuotoksistaan TIPPA:n kanssa; kaksikko tehtaili yhdessä TRAPPIST-EP:n, josta tuli yksi puhutuimmista yhteisjulkaisuista rap-kentällä. EP lujitti Bizin asemaa koukuttavimpien kertosäkeiden tekijänä ja kun tuotantopuoleen lisätään vielä maamme huipputuottajat, ei ole ihme, että mm. Rumba povasi hänestä jo silloin todellista tulevaisuuden tähteä. Elokuussa 2018 julkaistu Ääniviesti EP herätti vahvasti huomiota suomalaisen musiikin kentällä.


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi

KEIKKAMYYNTI:
All Day Agency
booking@allday.fi