Bizin Draama kappaleesta remix – mukana william!

Bizin Draama kappaleesta remix – mukana william!

Kesäkuussa julkaistusta Bizin Draama-kappaleesta julkaistaan perjantaina 22.7. remix, jolla on mukana Penelope-läpimurtohitillä itsensä kaikkien tietoisuuteen noussut raumalainen williamDraama on parivaljakon iskevä sekä tarinallinen kertomus siitä, miten asiat eivät olekaan aina siltä miltä ulospäin näyttää. Kappaleen koukuttava kertosäe ja rouhea melodia nappaavat mukaan heti kappaleen alusta. “Idea biisin hookkiin lähti siitä kun oli tilanteita missä tajus, että joku ihminen ei ehkä olekaan sitä mitä on kelannu ja et niiden elämä onki oikeesti vaan esittämistä.”  

Kaksikkoa on kuultu ennenkin yhdessä williamin Ympyrää-kappaleella, jota on striimattu yli 3,5 miljoonaa kertaa. ‘’Yhdessä william ja Bizi muodostavat harmonisen duon, jota kuuntelee mielellään. Ulosanti on hillittyä ja koukkua on useamman kalan naaraamiseen.’’ – Rumba

Kappaleen tuotannosta löytyy usean hitin takana toiminut Bizin luottotuottaja MD$ yhdessä Salapholon kanssa. Draama on toinen single myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta, jonka parissa Bizi työskentelee tällä hetkellä.

Bizin musiikki on sulavaa R&B-vivahteista räppiä. Modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Elokuussa 2018 julkaistu Ääniviesti EP herätti vahvasti huomiota suomalaisen musiikin kentällä ja loi uuden aallon suomi-r&blle. EP lujitti Bizin asemaa koukuttavimpien kertosäkeiden tekijänä ja kun tuotantopuoleen lisätään vielä maamme huipputuottajat, ei ole ihme, että mm. Rumba povasi hänestä jo silloin todellista tulevaisuuden tähteä. Bizi on tuttu nimi myös hänen tuotoksistaan TIPPA:n kanssa; kaksikko tehtaili yhdessä TRAPPIST-EP:n, josta tuli yksi puhutuimmista yhteisjulkaisuista rap-kentällä. Bizi on haluttu vieraileva tähti ja artistia on kuultu feattinä pop-kentän suurimpien nimien mm. ABREUn, Cledoksen, JVGn, Williamin, Ettan ja costeen julkaisuilla.


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi

KEIKKAMYYNTI:
All Day Agency
booking@allday.fi