Costi julkaisee tuplasinglen perjantaina 5.8. – mukana myös Sexmane

Costi julkaisee tuplasinglen perjantaina 5.8. – mukana myös Sexmane

Tamperelainen Costi aloittaa elokuun vahvasti julkaisemalla kahden kappaleen kokonaisuuden, josta huokuu määrätietoinen tarinankerronta eikä itsevarmuutta puutu. Kappale meikä matadori käsittelee Costin uran alkutaivalta.‘’meikä matadori kertoo edellisistä vuosistani ja matkastani tähän päivään”

 ”takana viiden vuoden maratoni ja nyt on vuoro meikä matadorin

meikä matadori -kappaleella kuullaan neljä Emma-ehdokkuutta saanutta Sexmanea. Tuottajana on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo vaikuttavaa uraa luonut Victor Nordis. ‘’Kappale on minun ja Victor Nordiksen tuottama. Minun osuudet ovat minun kirjoittamia, Sexmane on kirjoittanut oman versensä.’’

 

meikä matadori -kappaleen yhteydessä julkaistaan musiikkivideo, joka on tehty Niko Hirvimäen kanssa. Freestyle-henkinen musiikkivideo on kuvattu kesätunnelmissa Helsingissä. Video julkaistaan Costin omalle YouTube-kanavalle keskiyöllä. Kappaleet on irrotettu tulevaisuudessa julkaistavasta albumikokonaisuudesta, jonka teemaa jo julkaistut singlet avaavat. ‘’Albumi käsittelee pääosin matkaani tähän päivään sekä ajatuksia edellisiltä vuosilta.’’ – Costi. Singlen b-puolena julkaistaan relevantti, joka kertoo vaikeuksista ja niiden selättämisestä, tarkastellen menneisyyden kipukohtia. Kappaleen tuotannosta vastaa Danitello.

 

Costi eli Tuomas Kostiainen on taidokkaasti kirjoittava rap-artisti. Vuonna 2016 musiikinteon aloittanut ja sen hetkeksi jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. ” — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä. Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla.”– Rumba kirjoitti viime keväänä. Artisti julkaisi PME-debyyttinsä SAFARI EP:n 2021 loppuvuodesta. Keväällä 2022 Costi nousi YleX Läpimurto-ehdokkaaksi.

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725

Keikkamyynti

Team Agency / booking@team.fi