Costi julkaisee Hole In One -singlen 15.4.

Costi julkaisee Hole In One -singlen 15.4.

Tamperetta reppaava Costi puskee kohti kesää singlellä, josta huokuu heti kättelyssä hurmaava itsevarmuus. Hole In One on nopeatempoinen kappale, jossa kuullaan Costille ominaista flowta, sekä energistä ulosantia. Kappaleen tuotti mm. LILBRO:ta ja williamia tuottanut Aitio.

Singlelle julkaistaan Costin luottokuvaajan JJohanneksen kanssa tehty musiikkivideo tulevan viikonlopun aikana Costin omalle Youtube-kanavalle. ”Johanneksen kanssa tehtiin musavideo tähän biisiin. Veimme rulettipöydän Hotel Kämpin sviittiin, ja kuvasimme siellä suurimman osan videosta.”

Costi eli Tuomas Kostiainen on taidokkaasti kirjoittava rap-artisti. Vuonna 2016 musiikinteon aloittanut sen hetkeksi jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. ” — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä. Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla.”– Rumba kirjoitti viime keväänä. Artisti julkaisi PME-debyyttinsä SAFARI EP:n 2021 loppuvuodesta. Keväällä 2022 Costi nousi YleX Läpimurto-ehdokkaaksi.

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi / +358440528725

Keikkamyynti

Team Agency / booking@team.fi