Kalle Kinoksen Ei tienny meistä -single ulkona 8.4.

Kalle Kinoksen Ei tienny meistä -single ulkona 8.4.

Suomiräpin pelikentällä pelaava Kalle Kinos julkaisee Tiedemiehen tuottaman, kulttimaineeseen nousseen Kalevacation-konseptin kolmannen osan 20. toukokuuta. Huomenna kuullaan EP:n viimeinen singlelohkaisu Ei tienny meistä ft. Parkano. Kalevacation-konseptilevyt tuottanut Tiedemies on mm. Flegmaatikot-yhtyeestä tunnettu artisti ja tuottaja. 

“Alotin ns. tosissaan räppäämisen ysärin lopulla, hyvin pitkälti Parkanon innostamana. Se oli Supersankari ja mä Idän ihme, smoukattiin ja vibetettiin musaa huolella. Muu aika meni korista pelatessa, koutsatessa ja toki myös vähemmän tervehenkisissä ympyröissä. Parkano tutustutti mut Tiedemieheen eli täs ollaan Day 1 tiimillä liikkeessä edelleen.” – Kinos kertoo.

Ei tienny meistä -kappaleella Kinos ja Parkano palasivat juurilleen klassisella punchline/battlerapilla. “Tiedemies heitti hiiliä pesään isosti tällä instrumentaalilla ja äänitettiin siihen heti kun saatiin se Parkanon kans käsiimme. Mun tyylejä on inspiroinut sadat, jollei tuhannet taiteilijat, mut kun tarpeeks kauan hioo työtään, niin sellainen oma tatsi löytyy.” 

Single saa seurakseen keskiyöllä julkaistavan musiikkivideon:

“Parkano asuu välimerellä nii ammuttiin sen huudeilla tää vidi. Valkattiin tää biisi ikäänku siks et se musiikki sopi siihen backgroundiin parhaiten – se ei oo niin kaukana itämaista. Mun kamu Rafael Ekroos asuu kans siellä ja se linkkas meille kuvaaja/ohjaaja Valtteri Kokon. Pakattiin tää crewi autoon ja painettiin sissimeiningillä filmi purkkiin. Kaiken kaikkiaan helvetin pro nippu, oli ilo tehdä.” 

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Laura Jonsson / laura@pmerecords.fi

Keikkamyynti

Team Agency / booking@team.fi