Etta avoimena uudella singlellään! Ulkona tänä yönä

Etta avoimena uudella singlellään! Ulkona tänä yönä

Monipuolisella lahjakkuudellaan ihastuttava Etta julkaisee tänä yönä uuden singlen Rikkinäinen levy.  Etta on tehnyt kappaleen yhdessä tuottaja Alex Leonen kanssa ja purkaa siihen hyvin avoimesti sydäntään:

Mulla on pitkään ollut tiettyjä asioita mun sydämellä, ja tuntu suorastaan helpotukselta saada puettuu ne sanoiks tähän biisiin. Kirjotin ensimmäisen säkeistön kotona ja soitin heti mun tuottajalle, et nyt on jotai spesiaalii käsissä – pakko mennä studiolle. Loput biisistä syntykin ku itestään. Oon se tyttö, joka tekee huonoja valintoja vähä liian usein – ja virheitä, jotka toistuu.”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Tänä vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassa huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi EP:tä. Tänä vuonna on ilmestynyt kaksi soundillisesti popimpaa singleä Huomioo ja Verhot kii feat. Bizi.

Etta on jo lyhyen uransa aikana vieraillut lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä.

 


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundström@warnermusic.com