Gettomasalta uusi single perjantaina 27.11.

Gettomasalta uusi single perjantaina 27.11.

Gettomasan monipuolisuus ja tuottavuus vaan todistaa hänen kuuluvan genrensä kärkipaikoille. Olemme nähneet boombapista kuoriutuneen parikymppisen Kortepohjan kasvatin omistaneen tyylin jos toisenkin. Klassikoksi muodostuneen Chosen Onen jälkeen sekä fiittien, että omien julkaisujen tyyli virkistää luovuudellaan. Diplomaatti loksautti viimeistään valtaväestönkin leuat auki suurmenestyksellään vakuuttaen paikan genren huipulla. Kalamies otti askeleen uuteen suuntaan myös nostaen pitkäaikaisten fanien kulmakarvat, mutta viittoi tietä taas leveämmälle polulle.

Veli mä vannon -single tuo taas uutta pöytään.

Tuottajat Ruuben ja MD$ ovat kasvaneet Gettomasan mukana kohti tähtiä. Tuottajien loppumaton nälkä kuuluu, he eivät junnaa paikallaan vaan löytävät aina tuoreen tavan käsitellä rumpukoneita ja sampleja. Kappaleen tuotannossa kuullaan myös rap-artisti Lyttänä tunnettua Mr.Haraldia.

Gettomasa julkaisee kappaleen Veli mä vannon musiikkivideon kanssa 27.11. klo 00.00. Musiikkivideo julkaistaan tuttuun tapaan KPC -Youtube-kanavalla.

Viime kesänä mm. hittisingleillä Cledos – KILO ja Elastinen – Mähän sanoin vieraillut rapin suomenmestari kiinnitettiin PME Recordsille 2014 ja keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saatKuulokkeet sekä Pelkuri. Vuosien aikana Gettomasa on julkaissut mm. singlet LössiJeesei ft. Paperi T, Lauri Haav ja Ei mitää järkee ft. Gracias.

Syyskuun alussa Gettomasa julkaisi albumin Kalamies, joka on pysynyt albumilistan kärkikahinoissa julkaisusta lähtien. Albumilla on vahvasti äänessä keväällä ylistetyn debyyttialbuminsa julkaissut Lauri Haav. Haav tuo mukanaan jo tavaramerkiksi muodostuneen, pehmeän R&B vivahteen ja koukuttavat hookit. Albumilla vierailee myös Cavallini & Shrty -duosta tuttu Shrty ja Kingfishinäkin tunnettu Justsesomali.

Gettomasan Diplomaatti julkaistiin toukokuussa 2019 ja on striimannut miltei tuplaplatinaa eli yli 40 miljoonaa kertaa. Albumi nousi virallisen albumilistan ykköseksi julkaisun jälkeisellä viikolla ja on pitänyt paikkansa top 20:ssä virallisella albumilistalla siitä lähtien. Viime vuosi oli artistille muutenkin menestyksekäs. Gettomasa oli Emma Gaalassa ehdolla viidessä kategoriassa ja pokkasi Vuoden hiphop & R&B -palkinnon. Suomirapin Chosen One pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle. Näin ollen Gettomasa on ansaitusti vakuuttanut paikkansa suomalaisen musiikin kärkikahinoissa.

 


Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

Saara Everi / saara@pmerecords.fi / +358 40 831 4224

Keikkamyynti

Esa Nikkilä / esa@allday.fi / +358 46 851 0651