PESSA – PYSYN TÄÄL -SINGLE JULKAISTAAN 1.10.

PESSA – PYSYN TÄÄL -SINGLE JULKAISTAAN 1.10.

Juuri PME:lle sainattu Pessa eli Lorenzo Laakso julkaisee perjantaina 1.10. singlen pysyn tääl. Pessan täysin itse säveltämä, tuottama ja kirjoittama kappale on tyylipuhdas ja rento avaussingle tulevalta EP:ltä. Esimerkiksi tulitikkuja ja sateenropinaa kappaleen soittimina käyttänyt artisti kertoo “biisin olevan Suomen musaskennessä ainutlaatuinen.” Miksauksen pohjatyön teki Pessa itse ja monen räppärin luottotuottaja Ruuben hioi kappaleen loppuun. Masteroinnista vastasi Henkka Niemistö.

Singlelle julkaistaan myös musiikkivideo Knight Rydazz -Youtube-kanavalla perjantaina keskiyöllä. Videosta vastasi Kuopiolainen Juuso Martikainen, jonka kanssa Pessa on tehnyt yhteistyötä myös aiempien julkaisujen parissa.

R&B:n, jazzin ja hip hopin välimaastossa lahjakkaasti suunnistava Pessa on monilahjakkuus. Nuori muusikko niitti kiinnostusta monelta taholta debyyttialbuminsa Jazzijäbä tiimoilta. Lähes kokonaan itse luotu albumi tuo esille artistin musikaalisuuden ja halun luoda jotain uutta Suomen musiikkikentälle. Kuopion konservatoriossa opiskeleva Pessa on soittanut trumpettia 11 vuotta, minkä lisäksi tavoitteena on jatkossa kehittyä myös kosketinsoittimen, kitaran ja basson soittajana entisestään.

Parhaillaan EP:tä viimeistelevä Pessa kertoo; “Soppari on minulle iso motivaattori uuden musan puskemiseen vielä kovempaan tahtiin. Ootan innolla että ihmiset pääsevät kuulemaan mun uusia biisejä!” Pessan musiikki syntyy vanhempien kodin kellarissa ja räpit äänitettiin vielä edellisen julkaisun osalta vaatekomerossa, “Se on klassikko tällä alalla – ”, Pessa kertoi Savon Sanomien haastattelussa “- Gettomasakin äänitti ekat projektit vaatekomerossa”. PME julkaisee Pessan EP:n ensi vuoden alkupuoliskolla.

 


HAASTATTELUT JA LISÄTIEDOT:
Saara Everi / PME Records
saara@pmerecords.fi