PME RECORDS JULKAISEE EGE ZULUN KLASSIKOT EP:N 8.10.

PME RECORDS JULKAISEE EGE ZULUN KLASSIKOT EP:N 8.10.

Vakuuttavia kokonaisuuksia julkaissut, suvereenisti räppäävä Ege Zulu ja PME Records ovat allekirjoittaneet levytyssopimuksen. Afropopista ja hiphopista vaikutteita ammentanut PME-debyytti on vakuuttava viiden kappaleen kokonaisuus Klassikot EP. Julkaisun punaisena lankana toimivat Zulua inspiroineet elokuvat ja sarjat; ”Julkaisu on mulle henkilökohtainen, koska tässä EP:ssä kerrotaan elokuvista ja sarjoista joita katoin pienenä ja käänsin ne mun tarinoiksi” Kappaleiden nimistä voi tunnistaa klassikkoteokset:

Kappalelista:

  1. Peter Pan ft. Jore
  2. Yksin kotona
  3. Aladdin
  4. Friday
  5. Frendit

Ege Zulun musiikki on inspiroitunut ranskalaisesta musiikista ja artisti kertoo “erityisesti Etelä-Ranskan niin sanotun Marseille-soundin” ajavan musiikkia eteenpäin. Klassikot EP:n on tuottanut Victor Nordis: tuottaja, jonka kädenjälkeä on kuultu enenevässä määrin viime vuosina myös esimerkiksi Sexmanen julkaisuilla. Kaksikko sai EP:n vauhdilla valmiiksi, sillä kokonaisuus oli valmis julkaistavaksi jo kahden kuukauden tekoprosessin jälkeen. Peter Pan -kappaleella kuullaan fiitissä Jore.

Roihuvuoressa kasvanut Zulu kertoi Helsingin Uutisten haastattelussa aloittaneensa musiikin tekemisen, kun Porolahden ala-asteella vieraili niin ikään roihuvuorelaislähtöinen Asa ja Jätkäjätkät.

“Mun maailma muuttui sen keikan myötä täysin”. Sen jälkeen artisti etsi käsiinsä runoja ja kappaleita, muuttaen ne räpeiksi. Urheilua itse harrastava ja sitä aktiivisesti seuraavan Zulun edellinen julkaisu on Gettomasan kanssa tehty yhteiskappale Valmiina futaa. Kappale on striimannut lyhyessä ajassa huikeat 1,5 miljoonaa kertaa ja artistin debyyttialbumi Swengari keräsi omakustanteena paljon huomiota yli genrerajojen. 

 

Lisätietoja / Haastattelupyynnöt

laura@pmerecords.fi / 0440528725